Pilvipellon Vaniljakyyhky✝ 01.06.2023

Niin lyhyt askel ajasta ikuisuuteen, niin kapea raja, välillä taivaan ja maan. On ajaton avaruus arjesta irronnut ikuisuus, on rauha, hiljaisuus.

✝ Pilvipellon Vaniljakyyhky 'Pilvi'

SLA-II, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-II, KTK-III, SV-II, 2 Star

  • 8-vuotias 16.02.2021
  • yleisratsu
  • 100 cm, helppo A, helppo, noviisi

kuvat © scirlin

Tavoitteet

Pilvi käytetään kantakirjassa ja se saa ainakin yhden varsan.

Luonnekuvaus

Pilvi on niitä hevosia, joiden vatsa on pelkkä pohjaton kuilu. Ei ole epätavanomaista nähdä sitä polvillaan paimenpoikien alta kurkottelemasta vihreämmälle puolelle, vaeltamassa kauralaarille raolleen jääneestä karsinan ovesta tai metsähölkällä hiirenkorvavälipalalla. Ja ei siinä, meillä herkutellaan kyllä ihan mieluusti, mutta Pilvi ei valitettavasti ole oppinut jakamisen jaloa taitoa, vaan se on suht helposti aggressiivinenkin ruoastaan ja ruokailutilastaan, joten sen kanssa kaikennäköinen syöminen on ikuista pöytätapojen opettelua. Suurimmalta osin tamma on onneksi ihan asiallinen ihmistä kohtaan, kunhan ei ajoita pörräämistään sen ympärillä ruoka-aikaan, mutta toisille hevosille tämä on auttamatta varsin ilkeäkin tarhan heinistä.

Näin syömisen ulkopuolelle jäävällä ajalle Pilvellä on kyllä käytöstapojakin olemassa. Hoitotoimenpiteet sujuvat pääosin nälkää näkiessä (heinäverkko kun on kielletty hoitohetkinä) ja ikävystyessä, vähän maistellessa kaikkea satulasta huopaan ja kumisukaan, mutta mitään ihmeellistä vinkeilyä se ei harrasta, kunhan kuopii välillä turhautumistaan. Pesut, kengitykset ja loimitukset menevät siinä missä kaikki muukin. Pilvelle kuitenkin persoonallisena piirteenä se on oppinut oikein tykästymään eläinlääkärin visiitteihin, sillä tämä taitaa olla maailman ainoa hevonen, joka vetää matokuuritkin suurella ruokahalulla, vaikka hampaat irvessä. Olemme siis päätelleet, että Pilvelle taitaa olla tärkeämpää itse syöminen, ei niinkään ruoan maku tai laatu.

Pilven sulavia linjoja ollaan saatu pidettyä yllä aika helpostikin, sillä kaikesta mussuttamisestaan huolimatta tamma ei ole koskaan ollut erityisen helposti lihovaa sorttia. Ei se hirveän työintoinen ole, jos rehellisiä ollaan, sillä Pilveä kiehtovat enemmän kouluaitojen ulkopuolella kasvavat korret kuin koulukiemurat, mutta tarpeeksi kun paukuttelee kylkiin, niin keskittyy sekin itse kalorienkulutukseen.

Kunhan Pilven kauramoottorin saa käyntiin, se on itse asiassa aika somakin peli peruslajeihin. Liikkeiltään enemmän varmajalkainen kuin liitokavio, mutta tasainen, polkee hyvin ja luonnostaan kantaa itseään aina nätisti, vaikka valskahtaa osaamattomissa käsissä helposti etupainoon. Ei siis mitään ihan ihmeellisen erityistä, mutta tarpeeksi semmoista arkista taikaa tässäkin on, että kehtaa viedä helpolle radalle.

Estekalusto on välillä herättänyt Pilven kanssa enemmän häppeninkejä, varsinkin jos kisajärjestäjä on päättänyt koristella omansa jonkin sortin kukkasin. Tämä kun niin mielellään pysähtyisi niille sijoilleen sieppaamaan maistiaisen tai koko kasvin. Maastossa pätee vähän sama homma, ja varsinkin keväisin maastoradat ovat oikea houkutuksien highway Pilvelle, missä ratsastaja pääsee ihan tosissaan välillä taistelemaan kulkusuunnasta. Ilman häiriötekijöitä ja kukitettuja esteitä Pilvi on kuitenkin myös varsin pätevä hyppääjä, jolla on luontaisen hyvä ja tasapainoinen tyyli, hyvä muoto ja väliä puomeihin, vaikka osa ponnistuksista saattaa jäädä varsin ponnettomiksi mikäli ponnistuskohtaa ja vauhtia ei saa pelaamaan yks yhteen.

Luonnollisesti traileri ja Pilvi ovat ihan hyvää pataa keskenään, ja tamman saa kulkemaan sisään ongelmitta, kunhan toisessa päässä pilkistää löyhästi täytetty heinäverkko. Poistultaessa kannattaa poistaa ensin kyllä se verkko sivuovesta, mikäli meinaa tamman saada peruuttamaan. Tapahtumapaikat itsessään eivät myöskään oikeastaan jätä pahaa makua tämän hevosen suuhun, siellä vaan ollaan ja pönötetään, kunnes pääsee taas takaisin traileriin syömään. Helppoa kuin heinänteko, tämä Pilven kanssa matkustelu.

Pilven pohjattoman puurtamisen (lue: syömisen!) pakersi VRL-14618.

Sukulaiset

i. Mörkövaaran Juorukyyhky
punarautias, 157 cm
ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, KTK-I
VH19-018-0927
ii. Hornanhovin Juoruvelho
punarautias, 155 cm
SLA-I*, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, VVJ-III, KTK-II
VH19-018-0374
iii. Aatun Unikko
punarautias, 150 cm
ERJ-III, KTK-III
VH17-018-2264
iie. Juorukielo
vaaleanpunarautias, 161 cm
SLA-I, ERJ-I, KTK-II, Champion
VH18-018-0988
ie. Kyyhkynkyynel
tummanpunaruunikko, 154 cm
SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-II, VVJ-III, KTK-II
VH19-018-0384
iei. Kallostaja
sysirautias, 156 cm
KTK-III, Champion
VH18-018-2184
iee. Harakanhammas
punaruunikko, 153 cm
SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, KTK-II, VIR MVA Ch
VH18-018-2179
e. Ketolan Vaniljakerma
vaaleanpunarautias, 156 cm
KTK-III
VH20-018-0359
ei. Huvin Havuhuokaus
musta, 157 cm
KTK-II
VH18-018-0414
eii. Potentiaali
musta, 157 cm
SLA-I, ERJ-I, KRJ-I, KTK-II
VH12-018-1124
eie. Mehtämieli
vaaleanrautias, 156 cm
SLA-II, ERJ-I, KRJ-I, KTK-III
VH17-018-1075
ee. Vähäpellon Vispikerma
punarautias, 156 cm
KTK-III
VH17-018-1189
eei. Vinssi
punarautias, 157 cm
KTK-III
VH16-018-1707
eee. Kahvikerma
vaaleanpunarautias, 155 cm
KERJ-III, VVJ-I, KTK-II, Bronze Award
VH16-018-2400

Rhea Silvia

syntynyt 08.12.2022
i. Remulus
EV-II, 2 Star

Hurmaava Tulitangara

syntynyt 06.11.2022
i. Adinan Hurmostaika
KTK-III, SV-I, EV-II, KV-I, 2 Star

Muut

30.04.2023 - KRJL-tulokset huhtikuulta

Huhtikuiseen Kouluratsastusjaoksen tilaisuuteen osallistui meiltä kolme hevosta: Lusmu, Aamos ja Pilvi. Kaksi ensimmäistä nappasivat itselleen ykköspalkinnot ja ainoa tamma jäi muutaman pisteeen päähän siitä saaden KRJ-II-palkinnon.

Remulus
rakenne: 7p. / kilpailut: 41p. / suku: 25p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 15p. / yhteensä 108p.

Adinan Hurmostaika
rakenne: 7p. / kilpailut: 40p. / suku: 23p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 13,5p. / yhteensä 101,5p.

Pilvipellon Vaniljakyyhky
rakenne: 5,5p. / kilpailut: 40p. / suku: 23,25p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 7,5p. / 96,25p.

30.04.2023 - Este- ja Kenttäratsastusjaoksen tulokset

Aamoksella ja Pilvellä on riittänyt tekemistä, koska ne osallistuivat huhtikuussa kolmeen eri laatuarvosteluun. Koulutestissa niiden mukana oli myös kolmas, mutta ERJL:n ja KERJL:n mittelöissä ne oli kahdestaan.

Adinan Hurmostaika
ERJ-I yhteensä 102,5 pistettä | rakenne: 6,25p. / kilpailut: 40p. / suku: 23,75p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 12,5p.
KERJ-I yhteensä 104,9 pistettä | rakenne: 7p. / kilpailut: 40p. / suku: 25p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 12,5p.

Pilvipellon Vaniljakyyhky
ERJ-II yhteensä 98,28 pistettä | rakenne 6p. / kilpailut 40p. / suku: 23,75p. / jälkeläiset: 20p. / lisäpisteet: 8,5p.
KERJ-II yhteensä 98 pistettä | rakenne: 6,5p. / kilpailut: 40p. / suku: 24p. / jälkeläiset: 29p. / lisäpisteet: 7,5p.

22.04.2022 - SLA-tulokset huhtikuulta

Huhtikuun Suomenhevosratsujen laatuarvosteluun osallistui meiltä taas täysi poppoo, wuhuu! Erkinheimon Fröökynä osallistui ensimmäisenä ja sai komealla pisterivillä (10 + 17 + 25 + 20 + 20) yhteensä 92 pistettä ja ansaitsi sillä itselleen SLA-I-palkinnon. Viimeisenä viidestä tammasta osallistui Saariston Tamariini ja se ansaitsi itselleen SLA-II-palkinnon 82 pisteellä (12 + 22 + 20 + 20 + 8).

Kujelmiina sai rakenteesta kymmenen pistettä, kun se sai kakkoset rungosta (pää, kaula ja muu) ja kolmoset tyypeistä ja leimoista sekä jalka-asennoista. Käytöksestään (luonnekuvaus) tamma sai hienot 21 pistettä ja palkittujen vanhempien ansiosta suvusta ihan täydet 25 pistettä. Kahden VSR-Cup-sijoituksen myötä kisaosiosta tuli 22 pistettä ja lisäpisteosiosta kahdeksan, joten 86 pisteellä tamma kipusi kakkospalkinnon ylärajan tuntumaan.

Seuraavaksi estradille asteli Pilvipellon Vaniljakyyhky, joka sai laatutyypistä, rotu- ja sukupuolileimasta jopa neljä pistettä, viisi kun on maksimi. Kaksi pistettä se saikin sitten etuosasta ja muusta rungosta, kun taas jalka-asennoista tuli kolme pistettä. Yhteensä siis yksitoista pistettä rakenneosiosta. Luonneosiosta tuli kaksikymmentä pistettä, suvusta sekä kisoista molemmista kaksikymmentäkolme pistettä ja lisäpisteosiosta kilahti vielä toiset yksitoista pistettä. Niinpä tamma jäi kahden pisteen päähän ykköspalkinnosta ja sai 88 pisteellä SLA-II-palkinnon.

Pöystilän Hoi Hillomunkki sai tyypistä ja leimoista kolme pistettä, liikkeestään kuusi kun kymmenen oli enimmäispistemäärä ja yleisilmeestä sekä kunnosta kolmosen, eli yhteensä kaksitoista pistettä rakenneosiosta. Luonteesta tuli 22 pistettä, suvusta täydet 25 palkittujen vanhempien ansiosta ja kahden Cup-sijan myötä kisapisteitä kertyi 22. Lisäpisteosiosta tuli vielä kymmenen pistettä, joten tamma sai yhteensä 91 pistettä ja sillähän se nappasi SLA-I-palkinnon.

28.02.2022 - Helmikuinen rotunäyttely

Virtuaaliset Suomenratsut järjestivät jälleen rotunäyttelyt, jossa hevoset arvioidaan kolmeen eri palkintoluokkaan. Näiden lisäksi osallistuin neljällä piensuokillani kasvattajaluokkaan, koska ajattelin että voisimme pärjätä yhteneväisyyden nimissä. Noh, seitsemän osallistujan luokassa tulimme neljänneksi. Voittajana oli pitkän linjan ravikasvattaja eikä kaksi muutakaan edellemme mennyttä ansiotta sijaansa saaneet. Voin siis olla oikein tyytyväinen tulokseemme.

Varsaluokkaan osallistuivat Hukka, Kepponen ja Mara, joista ensimmäinen oli luokkansa kakkonen saaden ykköspalkinnon ja kaksi muuta saivat kolmoset. Aikuisia oreja oli Henkka, Erkka ja Hannu ja he kaikki saivat kakkospalkinnon. Veteraaneja oli Hopo, Eero sekä Niksi ja kuten varsaluokassakin, tässäkin ensimmäisenä mainittu oli LKV2 ansaiten ykköspalkinnon ja kaksi muuta saivat kolmoset.

Aikuisista tammoista Försti sai kakkosen ja Pilvi sekä Virve saivat kolmospalkinnon. Veteraanitammoihin ilmoitin vain kaksi ja näistä Piku oli ykköspalkinnolla LKV2 ja Heini tuli viidenneksi saaden kakkospalkinnon. Näiden lisäksi erikoisluokassa (eli piirroskuvalliset) oli mukana Tarja saaden II-palkinnon ja Kaiho sai kolmosen.

28.11.2021 - Pilven Rate My Pony -tulokset

Pää, kaula ja etuosa
56
Runko ja takaosa
44
Jalat ja kaviot
66
Käynti
41
Ravi
41
Laukka
27
Rohkeus
11
Kuuliaisuus
66
Temperamentti
64
Herkkyys
53
Älykkyys
35
Nopeus
21
Kestävyys
43
Ketteryys
75
Hyppytekniikka
55
Kokoamiskyky
60
Voima
26
Ratsastettavuus/ajettavuus
47
Käytös tilaisuudessa
64

31.03.2021 - Maaliskuun kantakirjatulokset

Maaliskuun kantakirjatilaisuuteen saatiin rahdata jopa kuusi hevosta! Ensimmäisenä osallistui Lusmu, joka sai kolmelta tuomarilta 19 pistettä ja yhdeltä 18, kaikkiaan siis 75 pistettä ja täten KTK-II-palkinnon. Luuko sai aika heikot pisteet, kolmelta 16 ja yhdeltä jopa 15 pistettä. Mutta hyvä peli se silti on ja sai kuitenkin kolmosen, joten olen oikein tyytyväinen. Parhaat pisteet keräsi Piku, joka sai kahdelta tuomarilta 21 pistettä, yhdeltä 20 ja kolmannelta 19 pistettä. Hieman epätasaisuutta siis, mutta välillä sitä vain tapahtuu. Yhteensä tamma keräsi siis 81 pistettä ja pokkasi sillä itselleen KTK-I-palkinnon.

Niin sanotusti vähäisen virallisen osallistujien myötä sain mukaan myös jonossa olevat hevoseni, joista ensimmäisenä kehään vietiin Kaiho. Tammahan oli vielä selvästi keskenkasvuinen ja saikin minun hevosista huonoimmat pisteet, yksi antoi jopa vain 14 pistettä, kaksi antoi 15 ja yksi sentään 16 pistettä. Yhteensä siis 60 pistettä, joka on kolmospalkinnon alaraja. Seuraavaksi esitettäväksi lähti Luna, joka sai jokaiselta neljältä tuomarilta 18 pistettä eli yhteensä 72 pistettä ja täten KTK-II-palkinnon. Pilvi pääsi kehään viimeisenä, se sai yhdeltä tuomarilta 15 pistettä ja kolmelta muulta 16, eli yhteensä 63 pistettä ja tällekin siis kolmonen.

20.02.2021 - Varsa-arviointi helmikuulta

Tänään kävimme seitsemän varsan kanssa Virtuaalisten Suomenratsujen varsa-arvioinnissa. Piku sai kakkosen, koska käyttäytyi hieman huonosti rakennearvostelun aikana saaden siitä vain vitosen. Virve sai ansaitusti ykköspalkinnon hauskassa 44,4 pisteellään, vaikka sekin hieman töhöily rakenteen arvostelussa. Myös Antti sai ykkösen ja se sai paljon parempia pisteitä kuin tammat, esimerkiksi käytös oli yli seiskaa niin rakenteen tarkastelussa kuin muun käsittelyn aikana.

Luna sai rakenteestaan kahdeksan, mutta neitokainen jännitti miestuomaria ihan mielettömästi! Se ensin vain luimisteli, sitten rupesi steppailemaan ja hieman piti ääntäkin, mutta lopulta rauhottui. Tästä syystä tamma sai käytöksestä vain nelosen. Suvusta tuli täydet kymmenen pistettä ja muun käsittelyn aikainen toiminta Lunalla oli yli seiskan arvoista, joten yhteensä 29,25 pisteellä tamma sai SV-I-palkinnon.

Lusmu osasi käyttäytyä rakennearvioinnissa (8 pistettä) hieman paremmin kuin hoitotoimenpiteiden testauksessa (6,5 pistettä), koska ori ei jostain syystä halunnut liikkua mihinkään, kun piti näyttää käytös taluttaessa. Itse rakenteesta se sai 7,6 pistettä, suvusta luonnollisesti tuli täydet kymmenen pistettä ja kaiken kaikkiaan Lusmu sai 32,1 pistettä ja ansaitsi sillä itselleen ykköspalkinnon.

Kouluohjelma meni meillä Pilven kanssa kyllä ihan puihin ja jäimme viidentoista osallistujan luokassa viimeiseksi 58,214 prosentin tuloksella. Ratsastuksen arvioinnista saimme kuitenkin jopa 7,7 pistettä, eli jokin kyllä onnistui, mutta ei ihan kaikki. Rakenteesta tamma sai 6,4 pistettä, käytös silloin oli jopa yhdeksän pisteen arvoinen ja hoitotoimenpiteiden ym. aikainen käytös oli 7,75 pisteen arvoinen. Yhteensä Pilvi 40,85 pistettä ja sillä se nappasi itselleen kakkospalkinnon.

Saaga oli ainoa nelivuotias, joten olisi voinut kuvitella, että se osaisi jo käyttäytyä. Mutta ei, neiti veti ihme kiukuttelukohtauksen, kun tuomari oli tulossa arvioimaan tamman lihaskuntoa. Tästä syystä rakennearvioinnin käytös oli tammalla vitosen luokkaa, itse rakenteesta tuli seiska. Helppo B -tason kouluohjelmasta saimme 64,286 prosenttia, tulimme kolmanneksi ja tällä tamma nappasi itselleen kymmenen lisäpistettä. Ratsastuksen arvioinnista tuli 7,2 pistettä ja yhteensä Saaga keräsi itsellen 61,45 pistettä, millä se sai SV-II-palkinnon.

Kilpailut

Saavuttanut ERJ:n porrastetuissa maksimitasonsa 4, pisteitä yhteensä 2607.99.
hyppykapasiteetti: 533.01 rohkeus: 513.79 kuuliaisuus ja luonne: 1561.19
Saavuttanut KRJ:n porrastetuissa maksimitasonsa 4, pisteitä yhteensä 2633.98.
kuuliaisuus ja luonne: 1561.19 tahti ja irtonaisuus: 1072.79
KERJ-sijoituksia yhteensä 46 kpl
17.01.2022 ~ Mäntykatve ~ helppo ~ 1/28
16.01.2022 ~ Mäntykatve ~ helppo ~ 4/28
11.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo ~ 2/40
10.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo ~ 1/40
10.01.2022 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 6/50
08.01.2022 ~ Lilycove ~ helppo ~ 3/30
05.01.2022 ~ Mäntykatve ~ helppo ~ 5/30
03.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ helppo ~ 5/48
01.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo ~ 3/40
29.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 1/26
26.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 4/26
25.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 3/26
24.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 2/26
23.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 1/26
23.12.2021 ~ Pyökkipolku ~ aloittelija ~ 3/17
23.12.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 6/40
22.12.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 5/40
22.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 1/26
20.12.2021 ~ Brandubh Stud ~ helppo ~ 1/26
20.12.2021 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 3/60
19.12.2021 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 3/60
18.12.2021 ~ Pyökkipolku ~ aloittelija ~ 4/17
14.12.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 2/40
06.12.2021 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 7/60
04.12.2021 ~ Moana part breds ~ helppo ~ 4/27
02.12.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 4/40
01.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo ~ 1/21
30.11.2021 ~ Mäntykatve ~ helppo ~ 1/40
29.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 6/40
26.11.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 5/40
24.11.2021 ~ Hovilanveräjä ~ helppo ~ 1/40
24.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 2/40
22.11.2021 ~ Mäntykatve ~ helppo ~ 3/40
20.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo ~ 6/50
07.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 2/40
06.11.2021 ~ Lindgård ~ helppo ~ 5/41
05.11.2021 ~ Lindgård ~ helppo ~ 4/41
18.08.2021 ~ Kadon Kartano ~ helppo ~ 3/45
18.08.2021 ~ Pyökkipolku ~ helppo ~ 7/49
17.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ tutustumis ~ 3/22
16.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ tutustumis ~ 1/22
07.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ tutustumis ~ 1/22
03.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ tutustumis ~ 3/22
25.01.2021 ~ Adina ~ helppo ~ 2/16
23.01.2021 ~ Lindgård ~ helppo ~ 4/21
22.01.2021 ~ Lindgård ~ helppo ~ 3/21
VVJ-sijoituksia yhteensä 41 kpl
03.01.2022 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 6/40
29.12.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 3/30
27.12.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 5/30
21.12.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 3/30
18.12.2021 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 5/38
15.12.2021 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 5/38
15.12.2021 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 6/38
12.12.2021 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 5/38
09.12.2021 ~ Holmberg ~ noviisi tarkkuus ~ 4/38
04.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 1/18
03.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 1/18
30.11.2021 ~ VVJ-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 1/51
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulu ~ 2/18
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 4/18
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulu ~ 3/19
26.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulu ~ 3/19
25.11.2021 ~ Teilikorpi ~ noviisi tarkkuus ~ 3/30
24.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulu ~ 5/50
23.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulu ~ 1/50
22.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 6/50
21.11.2021 ~ Teilikorpi ~ noviisi tarkkuus ~ 3/30
21.11.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 1/51
20.11.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 6/51
19.11.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 3/51
17.11.2021 ~ Mistyvale ~ noviisi koulu ~ 1/54
06.11.2021 ~ Lindgård ~ noviisi tarkkuus ~ 1/50
31.10.2021 ~ VVJ-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 2/38
28.10.2021 ~ Adina ~ noviisi koulu ~ 2/42
20.03.2021 ~ Härdelli ~ noviisi tarkkuus ~ 1/36
20.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 5/40
17.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 6/40
17.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 1/40
16.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 5/40
14.03.2021 ~ Härdelli ~ noviisi tarkkuus ~ 6/36
14.03.2021 ~ Härdelli ~ noviisi tarkkuus ~ 1/35
12.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 2/40
10.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 5/40
09.03.2021 ~ Härdelli ~ noviisi tarkkuus ~ 3/36
07.03.2021 ~ Valyrian Shetlands ~ noviisi tarkkuus ~ 3/40
25.01.2021 ~ Adina ~ noviisi tarkkuus ~ 4/20
19.01.2021 ~ Pyökkipolku ~ noviisi tarkkuus ~ 6/40
VSR-sijoituksia yhteensä 3 kpl
kenttä ~ 31.03.2022 ~ VSR-Cup ~ helppo ~ 5/31
koulu ~ 31.01.2021 ~ VSR-Cup ~ helppo C ~ 2/23
valjakko ~ 31.01.2021 ~ VSR-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 3/9
Näyttelymenestys
rotunäyttely ~ 28.02.2022 ~ VSR ~ aikuiset tammat ~ III-palk. (tuom. alaera)