Erkinheimon Fröökynä✝ 07.08.2022

On ikävää, jota ei voi ilmaista, on kaipuuta, jota mitkään teot eivät voi täyttää, ja on rakkautta, joka ei vaadi muuta kuin sydämen hiljaisuutta.

✝ Erkinheimon Fröökynä 'Försti'

SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KTK-II, SV-I, 3 Star

  • 8-vuotias 15.02.2021
  • yleisratsu
  • 110 cm, vaativa B, CIC1, vaativa

kuvat © VRL-14618

Tavoitteet

Försti saa ainakin yhden varsan ja se käytetään jossakin laatuarvostelussa.

Alkusanat

Myynti-ilmoituksessaan kasvattaja kertoi, että Fröökynä tarkoittaa hienoa neitiä ja sen mukaisesti tamma oli myös käyttäytynyt. Se kulki nätisti emänsä perässä ulos ja sisälle talliin, ei kuulemma kiukutellut kertaakaan riimuharjoituksissa ja antoi käsitellä itseään täysin vapaasti. Tottakai tammalla oli myös pilkettä silmäkulmassaan ja se rakasti lumessa riekkumista, talvivarsa kun sattui olemaan.

Luonnekuvaus

Försti on edelleen hieno hevonen, se käyttäytyy hoidettaessa oikein mallikelpoisesti, kulkee narun päässä nätisti eikä ole moksiskaan, vaikka tuiki tuntematon kopeloisi sen takajalkoja tai tutkisi hampaat. Eläinlääkärimme onkin sanonut, että Försti on hänen lempihevosiaan ja hän tulee aina mielellään hoitamaan sitä. Kengittäjänkään ei tarvitse tuskailla tamman jalkojen kanssa, vaan neiti nostaa ne kiltisti pyydettäessä eikä paina kaikkea painoa työntekijän kannatettavaksi.

Ratsuna Förtsi on monipuolinen niin kuin vanhempansakin. Se on ehkä enemmän koulupuolelle kallellaan, siinä hommassa se oikein uhkuu intoa ja työhalukkuutta. Pienellä lämmittelyllä tammasta tulee melkein samanlaista muovailuvahaa kuin emästään ja se taipuu mitä ihmeellisimpiin mutkiin. Eikä tamma esteitäkään kaihda, vaan hyppää niitäkin ihan hyvällä tekniikalla. Mutta kyllä siitä silti näkee, ettei se ole sen lempipuuhaa, minkä takia emme ole lähteneet tavoittelemaan 120 sentin ratoja. Ajettaessa Försti kulkee ryhdikkäästi niin yksin kuin kaverin kanssa ja tottelee reippaasti ohjastajaa. Maastoajeluja tamma rakastaa sielunsa pohjasta, minkä myötä se onkin tamman niin sanottua lepopäivän puuhaa.

Sukulaiset

i. Erkinheimon Muskettianubis
rautias, 155 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-III, KERJ-III, KRJ-II, VVJ-I, Bronze Premium
VH15-018-0550
ii. Erkinheimon Huliganismi
rautias, 156 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-II, KERJ-III, KRJ-II, VVJ-I
VH15-018-0544
iii. Erkinheimon Toteemihevari
rautias, 156 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-II, KERJ-III, KRJ-II, VVJ-II,
VH14-018-1580
iie. Kukka Nimeltään Tähti
rautias, 151 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-III, KERJ-III, KRJ-III, VVJ-II
VH15-018-0540
ie. Erkinheimon Krokotiilinkyynel
ruunikko, 151 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-II, ERJ-III, KRJ-II, VVJ-II, Preferent
VH11-018-0724
iei. Henkisoturi
nysta, 162 cm
YLA2, SLA-II, KRJ-II, KERJ-III, ERJ-III, VMRJ3, Bronze Premium
VH06-018-9463
iee. Mielikuvituksen Tuote
rautias, 149 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-II, KERJ-III, KRJ-II, VVJ-I, Premier
VH11-018-0739
e. Erkinheimon Mölliina
ruunikko, 155 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-II, VVJ-I
VH17-018-1422
ei. Erkinheimon Röllimölli
rautias, 155 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, VVJ-I
VH17-018-1420
eii. Rölli-Peikon Residenssi
ruunikko, 162 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-I, VVJ-II
VH17-018-1004
eie. Suhina-Lempi
rautias, 150 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-II, VVJ-II
VH17-018-0711
ee. Erkinheimon Hiiridroidi
rautias, 156 cm
YLA2, SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-II, VVJ-I
VH17-018-0273
eei. Veljeni Rottamieli
rautias, 152 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-I, VVJ-II
VH15-018-1960
eee. Erkinheimon Droidiina
rautias, 159 cm
YLA2, SLA-II, ERJ-II, KERJ-II, KRJ-II, VVJ-II
VH17-018-0272

Hoijakka

syntynyt 01.08.2022
i. Syyn Hongankolistaja
KTK-II

Vihamielikuvitus

syntynyt 17.10.2021
i. Väjen Valonkaipuu
KERJ-II, KTK-II, SV-I, 3 Star

Muut

31.07.2022 - Esteratsastusjaoksen heinäkuun tulokset

Tänään osallistuin neljän hevosen voimin Esteratsastusjaoksen järjestämään laatuarvostelutilaisuuteen. Saariston Tamariini ansaitsi sieltä kolmospalkinnon yhteensä 83,5 pisteellään. Sen isä ei ole kilpaillut niin aktiivisesti estepuolella, joten sen myötä suvusta tuli niin sanotusti vain puolet mahdollisista pisteitä. Omista ja jälkeläisten kisoistaan tamma sai täydet, rakenteesta tuli 6,5 pistettä ja lisäpisteosiosta toiset kuusi pistettä. Olen oikein tyytyväinen tulokseen, koska tämä on täysin mitä oli odotettavissa.

Erkinheimon Fröökynä saikin nätin ERJ-I-palkinnon, mikä myös oli täysin odotettu tulos. Rakenteesta tamma sai seitsemän ja puoli pistettä, eli sen rakenteen arvioitiin olevan hyvän ja kiitettävän välimaastoa. Suvusta tamma sai täydet kaksikymmentäviisi pistettä, koska sen molemmat vanhemmat on ERJ-palkittuja, ja omasta kisamenestyksestä tuli neljäkymmentä pistettä. Jälkeläisistä tuli "vain" neljätoista, vaikka tammalla onkin kisoissa pärjännyt jälkeläinen. En kuitenkaan huomannut tätä ajallaan, joten en enää jälkikäteen viitsinyt asiasta kysyä. Lisäpisteosiosta tuli 13,5 pistettä ja yhteensä tamma sai tasan sata pistettä, joka oli ykköspalkinnon alaraja.

Kolmantena esille pääsi Räiskyvän Saaga, jolta myös odotin ykköspalkintoa ja senhän tamma saikin: Niukin naukin 100,5 pisteellä, mutta sai kuitenkin! Rakenteesta tuli kuusi ja puoli pistettä, kisaosiosta neljäkymmentäyksi yhden Cup-sijoituksen ansiosta ja suvustaan täydet kaksikymmentäviisi pistettä, koska molemmat vanhemmat on entuudestaan palkittuja. Palkittuja varsoja Saagalla ei ole, mutta kisoissa pärjänneitä kuitenkin, joten jälkeläisosiosta tuli silti tuttu kaksikymmentä pistettä. Lisäpisteitä tamma keräsi vielä kahdeksan, vaikka sielläkin olisi voinut vielä hieman parantaa.

Ainoana orina osallistui Luminietos, joka sai nelikosta parhaimmat rakennepisteet. Tuomarit arvioivat sillä olevan hyvä rakenne ja hyppytyyli, millä se sai puoli pistettä enemmän kuin Försti eli kahdeksan pistettä. Kilpailuosiosta tuli neljäkymmentäkaksi pistettä, koska sijoituimme kahdesti ERJ-Cup-kilpailussa. Suvustaan ja jälkeläisistään ori sai molemmista kaksikymmentä pistettä ja lisäosiosta vielä kuusi. Kaiken kaikkiaan pisteitä kertyi siis yhdeksänkymmentäkuusi ja täten Niksi sai ERJ-II-palkinnon. Viimeisimmässä osiossa olisi vielä parannettavaa, minkä lisäksi myös Cup-sijoituksia voisi kerätä lisää, minkä myötä ja orilla olisi ihan kelpo mahdollisuus parempaan palkintoon. En kuitenkaan näe siihen tarvetta, Niksikin alkaa olla jo sen verran iäkäs herra, ettei ole syytä niin sanotusti kiusata sitä.

22.04.2022 - SLA-tulokset huhtikuulta

Huhtikuun Suomenhevosratsujen laatuarvosteluun osallistui meiltä taas täysi poppoo, wuhuu! Erkinheimon Fröökynä osallistui ensimmäisenä ja sai komealla pisterivillä (10 + 17 + 25 + 20 + 20) yhteensä 92 pistettä ja ansaitsi sillä itselleen SLA-I-palkinnon. Viimeisenä viidestä tammasta osallistui Saariston Tamariini ja se ansaitsi itselleen SLA-II-palkinnon 82 pisteellä (12 + 22 + 20 + 20 + 8).

Kujelmiina sai rakenteesta kymmenen pistettä, kun se sai kakkoset rungosta (pää, kaula ja muu) ja kolmoset tyypeistä ja leimoista sekä jalka-asennoista. Käytöksestään (luonnekuvaus) tamma sai hienot 21 pistettä ja palkittujen vanhempien ansiosta suvusta ihan täydet 25 pistettä. Kahden VSR-Cup-sijoituksen myötä kisaosiosta tuli 22 pistettä ja lisäpisteosiosta kahdeksan, joten 86 pisteellä tamma kipusi kakkospalkinnon ylärajan tuntumaan.

Seuraavaksi estradille asteli Pilvipellon Vaniljakyyhky, joka sai laatutyypistä, rotu- ja sukupuolileimasta jopa neljä pistettä, viisi kun on maksimi. Kaksi pistettä se saikin sitten etuosasta ja muusta rungosta, kun taas jalka-asennoista tuli kolme pistettä. Yhteensä siis yksitoista pistettä rakenneosiosta. Luonneosiosta tuli kaksikymmentä pistettä, suvusta sekä kisoista molemmista kaksikymmentäkolme pistettä ja lisäpisteosiosta kilahti vielä toiset yksitoista pistettä. Niinpä tamma jäi kahden pisteen päähän ykköspalkinnosta ja sai 88 pisteellä SLA-II-palkinnon.

Pöystilän Hoi Hillomunkki sai tyypistä ja leimoista kolme pistettä, liikkeestään kuusi kun kymmenen oli enimmäispistemäärä ja yleisilmeestä sekä kunnosta kolmosen, eli yhteensä kaksitoista pistettä rakenneosiosta. Luonteesta tuli 22 pistettä, suvusta täydet 25 palkittujen vanhempien ansiosta ja kahden Cup-sijan myötä kisapisteitä kertyi 22. Lisäpisteosiosta tuli vielä kymmenen pistettä, joten tamma sai yhteensä 91 pistettä ja sillähän se nappasi SLA-I-palkinnon.

28.02.2022 - Helmikuinen rotunäyttely

Virtuaaliset Suomenratsut järjestivät jälleen rotunäyttelyt, jossa hevoset arvioidaan kolmeen eri palkintoluokkaan. Näiden lisäksi osallistuin neljällä piensuokillani kasvattajaluokkaan, koska ajattelin että voisimme pärjätä yhteneväisyyden nimissä. Noh, seitsemän osallistujan luokassa tulimme neljänneksi. Voittajana oli pitkän linjan ravikasvattaja eikä kaksi muutakaan edellemme mennyttä ansiotta sijaansa saaneet. Voin siis olla oikein tyytyväinen tulokseemme.

Varsaluokkaan osallistuivat Hukka, Kepponen ja Mara, joista ensimmäinen oli luokkansa kakkonen saaden ykköspalkinnon ja kaksi muuta saivat kolmoset. Aikuisia oreja oli Henkka, Erkka ja Hannu ja he kaikki saivat kakkospalkinnon. Veteraaneja oli Hopo, Eero sekä Niksi ja kuten varsaluokassakin, tässäkin ensimmäisenä mainittu oli LKV2 ansaiten ykköspalkinnon ja kaksi muuta saivat kolmoset.

Aikuisista tammoista Försti sai kakkosen ja Pilvi sekä Virve saivat kolmospalkinnon. Veteraanitammoihin ilmoitin vain kaksi ja näistä Piku oli ykköspalkinnolla LKV2 ja Heini tuli viidenneksi saaden kakkospalkinnon. Näiden lisäksi erikoisluokassa (eli piirroskuvalliset) oli mukana Tarja saaden II-palkinnon ja Kaiho sai kolmosen.

28.11.2021 - Förstin Rate My Pony -tulokset

Pää, kaula ja etuosa
83
Runko ja takaosa
74
Jalat ja kaviot
74
Käynti
77
Ravi
56
Laukka
31
Rohkeus
56
Kuuliaisuus
42
Temperamentti
41
Herkkyys
26
Älykkyys
54
Nopeus
61
Kestävyys
49
Ketteryys
31
Hyppytekniikka
21
Kokoamiskyky
64
Voima
33
Ratsastettavuus/ajettavuus
55
Käytös tilaisuudessa
55

05.02.2021 - Nelivuotiaiden ikäryhmäkisan tulokset

Nelivuotiaiden suomenhevosten ikäryhmäkilpailuun meiltä osallistui Saaga, Nisse sekä Försti. Sieltä tulikin hyvin vaihtelevia tuloksia, koska esimerkiksi rakennearvioinnissa Saaga sai kakkospalkinnon, Försti kolmosen ja Nisseä ei palkittu lainkaan. Askellajikokeessa arvosteltiin hevosten askellajit sekä ratsastettavuus ja siinä sain kyllä hävetä silmät päästäni jokaisen kanssa.. Saagan kanssa päädyttiin sijalle 23, Nissen kanssa yhtä sijaa paremmaksi ja Försti jäi sijalle 25. Osallistujiahan oli nelivuotiaissa kaikenkaikkiaan kolmekymmentäyksi, joten noin alhaiset sijoittumiset on oikeasti huono tulos..

Esteillä meillä sentään meni jo paljon paremmin, kyseessähän oli siis irtohypytys, jossa arvosteltiin tekniikkaa, kapasiteettia, laukkaa, asennetta ja yhteystyöhalukkuutta. Saagan kanssa meillä meni todella upeasti ja sijoituimme tokaksi! Nisse ei jäänyt paljon taaemmaksi kuudennella sijallaan, mtuta Försti kieltäytyi yhdeltä esteeltä ja jäi sijalle 20. Lopputulema oli se, että ainoastaan Saaga pääsi jatkamaan finaaliin esteiden parissa, muita finaalipaikkoja ei luonnollisestikaan tullut.

20.11.2020 - Ykköspalkinnon arvoinen suoritus

Nyt on taas yksi varsa-arviointi takana, tällä kertaa mukana oli vain Försti kaksivuotiaiden ryhmässä. Rakenteesta tamma sai 7,2 pistettä, mikä on mielestäni oikein mainio tulos tuon ikäiselle. Suvusta tuli tietysti täydet kymmenen pistettä, onhan sillä niin hienot vanhemmat. Käytös rakennearvioinnin aikana oli seiska, muuna aikana seitsemän ja puoli, joten jälleen saa olla tyytyväinen tulokseen. Kaiken kaikkiaan pisteitä kertyi 31,7 ja niiden myötä Försti ansaitsi itselleen ykköspalkinnon. Hienoa tyttö!

07.11.2020 - Myöhässä

"Anteeksi anteeksi, että olen myöhässä! Juuri kun olin lähdössä, niin yksi hevosistani pääsi karkaamaan hoitajalta, niin mun oli pakko jäädä auttamaan sen kiinniotossa ja sitten yksi pikkuteistä olikin odotettua liukkaampi, niin jouduin ajamaan kolmeakymppiä siinä melkein koko matkan. Mutta nyt mä olen täällä!" papatin päästessäni autosta ulos.
"Hei vaan, minä olen Katariina, sinä olet varmaan Oona", naishenkilö tervehti ja punastuin, kun en edes esitellyt itseäni ensin.
"Joo hei, olen Oona ja tulin sitä varsaa katsomaan."
"Täällähän se on pihalla emänsä kanssa, ajateltiin, että mukavampi tällaisenä päivänä ulkona olla", Katariina kertoi lähtiessään kävelemään tarhojen suuntaan.
"On kyllä todella nätti päivä, piti aurinkolasitkin kaivaa kaapista ennen kuin lähdin."

Varsa oli ehkä yksi söpöimmistä ikinä, vaikka olen jo kaksikymmentä omaa kasvattia ja useamman muunkin varsan pienestä pitäen nähnyt. Se kirmaili lumessa kimakasti hirnuen sen emän keskittyessä päiväheiniinsä. Katariina kertoi varsasta ja sen emästä, kuinka nuorimmainen kovasti tykkäsi ulkoilusta, palkitusta suvusta ja osoittaessaan emän tuuheaakin tuuheampaa talvikarvan alkua varoitti, että varsa saattaa tehdä aikanaan samanlaista.

Kävimme vilkaisemassa myös isää, joka komeili omassa tarhassaan. Siitäkin Katariina kertoi kisamenestyksestä ja muista ominaisuuksista sekä sen, että ori saattaa saada vielä varsoja, koska Fröökynä oli vasta sen toinen jälkeläinen. Kaikki kuulosti todella hyvältä ja varsa vaikutti juuri sopivalta lisältä meidän talliin, joten kerroin suoraan, että haluaisin ostaa tamman. Niinpä siirryimme talliin täyttämään paperit ja sovittiin luovutusajasta. Hyvästelin Katariinan ja kävin vielä ennen lähtöä pikaisesti vilkaisemassa varsaa, joka oli siirtynyt makuulle emänsä heinäkasan jäämien päälle.

19.10.2020 - Ensilumi, kirjoittanut kasvattaja

Fröökynän ensilumi on nyt koettu. Ensin vähäsen hirvitti, kun ekaa kertaa ikinä ulos mentiin, mutta emän perässä oli hyvä köpsöttää hakaan. Siellä vauva ihmetteli ja tutki. Vain tunnin Fröökynä tänään ulkoili, koska on niin kostea keli ja sehän syntyi vasta ja tahtoo maata vielä päikkäreitään.

Kilpailut

Försti on saavuttanut ERJ:n porrastetuissa maksimitasonsa 5.
KERJ-sijoituksia yhteensä 52 kpl
19.01.2022 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 6/49
18.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ CIC1 ~ 4/38
13.01.2022 ~ Holmberg ~ CIC1 ~ 4/39
10.01.2022 ~ Mäntykatve ~ CIC1 ~ 3/30
10.01.2022 ~ Holmberg ~ CIC1 ~ 1/36
06.01.2022 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 6/49
05.01.2022 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 1/49
05.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ CIC1 ~ 2/38
03.01.2022 ~ Holmberg ~ CIC1 ~ 5/36
02.01.2022 ~ Lilycove ~ CIC1 ~ 5/30
01.01.2022 ~ Mäntykatve ~ CIC1 ~ 3/30
30.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 5/25
29.12.2021 ~ Liljegård ~ CIC1 ~ 2/40
29.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 2/25
28.12.2021 ~ Liljegård ~ CIC1 ~ 4/40
28.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 2/25
22.12.2021 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 1/25
22.12.2021 ~ Brandubh Stud ~ CIC1 ~ 2/24
22.12.2021 ~ Katlahus ~ CIC1 ~ 3/30
20.12.2021 ~ Crion Warmbloods ~ CIC1 ~ 2/27
19.12.2021 ~ Pyökkipolku ~ harraste ~ 5/27
18.12.2021 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 1/60
17.12.2021 ~ Kaihovaara ~ CIC1 ~ 5/40
16.12.2021 ~ Liljegård ~ CIC1 ~ 1/40
15.12.2021 ~ Kaihovaara ~ CIC1 ~ 5/40
15.12.2021 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 7/60
11.12.2021 ~ Kaihovaara ~ CIC1 ~ 2/40
05.12.2021 ~ Kaihovaara ~ CIC1 ~ 3/40
04.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ CIC1 ~ 3/15
03.12.2021 ~ Liljegård ~ CIC1 ~ 2/40
02.12.2021 ~ Kaihovaara ~ CIC1 ~ 5/40
30.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ CIC1 ~ 1/15
28.11.2021 ~ Clarkenes ~ CIC1 ~ 4/39
27.11.2021 ~ Clarkenes ~ CIC1 ~ 1/39
27.11.2021 ~ Mäntykatve ~ CIC1 ~ 2/40
25.11.2021 ~ Hovilanveräjä ~ CIC1 ~ 3/35
23.11.2021 ~ Clarkenes ~ CIC1 ~ 5/39
22.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 4/40
21.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 5/40
19.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ CIC1 ~ 2/46
18.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ CIC1 ~ 5/46
10.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 5/40
07.11.2021 ~ Lindgård ~ CIC1 ~ 5/32
04.11.2021 ~ Kaihovaara ~ helppo ~ 3/40
14.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ helppo ~ 3/50
13.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ helppo ~ 6/50
03.02.2021 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ helppo ~ 2/50
18.01.2021 ~ Cloudfield ~ CIC1 ~ 7/50
17.01.2021 ~ Cloudfield ~ CIC1 ~ 6/50
16.01.2021 ~ Cloudfield ~ CIC1 ~ 4/50
14.01.2021 ~ Cloudfield ~ CIC1 ~ 7/50
13.01.2021 ~ Cloudfield ~ CIC1 ~ 4/50
KRJ-sijoituksia yhteensä 56 kpl
29.01.2022 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 2/40
27.01.2022 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 1/40
22.01.2022 ~ Tiiron ratsutalli ~ vaativa B ~ 3/50
21.01.2022 ~ Tiiron ratsutalli ~ vaativa B ~ 1/50
21.01.2022 ~ Tiiron ratsutalli ~ vaativa B ~ 7/50
20.01.2022 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 5/40
19.01.2022 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 3/30
19.01.2022 ~ Breawa ~ vaativa B ~ 3/46
17.01.2022 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 1/40
17.01.2022 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 3/30
15.01.2022 ~ Breawa ~ vaativa B ~ 3/46
12.01.2022 ~ Juksula ~ helppo A ~ 4/57
12.01.2022 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 2/30
12.01.2022 ~ Breawa ~ vaativa B ~ 2/46
12.01.2022 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 2/40
11.01.2022 ~ Breawa ~ vaativa B ~ 3/46
11.01.2022 ~ Tiiron ratsutalli ~ vaativa B ~ 3/50
10.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 2/30
09.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 3/30
09.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 1/30
08.01.2022 ~ Moana part breds ~ vaativa B ~ 5/40
08.01.2022 ~ Moana part breds ~ vaativa B ~ 3/40
08.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 2/30
07.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo A ~ 3/40
05.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 1/30
04.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo A ~ 1/40
04.01.2022 ~ Holmberg ~ helppo A ~ 4/40
01.01.2022 ~ Mäntykatve ~ vaativa B ~ 4/30
30.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 6/40
28.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 3/40
26.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 2/40
21.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 5/40
14.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 2/40
14.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 6/40
13.12.2021 ~ Lindgård ~ helppo B ~ 5/47
13.12.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 3/40
08.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo A ~ 6/49
06.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo A ~ 1/49
03.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo A ~ 7/49
02.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa B ~ 3/36
01.12.2021 ~ Adina ~ vaativa B ~ 5/26
27.11.2021 ~ Stall Green Mage ~ vaativa B ~ 2/30
09.09.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 6/40
06.09.2021 ~ Yemene ~ vaativa B ~ 6/40
19.03.2021 ~ Kuuralehdon hevostila ~ helppo A ~ 4/40
18.03.2021 ~ Kuuralehdon hevostila ~ helppo A ~ 1/40
14.03.2021 ~ Kuuralehdon hevostila ~ helppo A ~ 6/40
11.03.2021 ~ Kuuralehdon hevostila ~ helppo A ~ 4/40
07.03.2021 ~ Kuuralehdon hevostila ~ helppo A ~ 6/40
31.01.2021 ~ Storywoods ~ vaativa B ~ 5/30
29.01.2021 ~ Storywoods ~ vaativa B ~ 5/30
26.01.2021 ~ Adina ~ helppo A ~ 4/31
24.01.2021 ~ Adina ~ vaativa B ~ 1/34
20.01.2021 ~ Cloudfield ~ vaativa B ~ 3/46
15.01.2021 ~ Cloudfield ~ vaativa B ~ 2/46
13.01.2021 ~ Cloudfield ~ vaativa B ~ 2/46
VVJ-sijoituksia yhteensä 49 kpl
30.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 6/50
29.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 3/50
28.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 6/50
24.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 1/50
20.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 4/43
18.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 4/43
17.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 7/50
17.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 5/43
14.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 7/50
13.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 5/43
10.01.2022 ~ Lindgård ~ vaativa koulu ~ 3/50
10.01.2022 ~ Mistyvale ~ vaativa tarkkuus ~ 4/30
10.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 4/43
10.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 2/43
09.01.2022 ~ Namyshill ~ vaativa koulu ~ 1/54
09.01.2022 ~ Holmberg ~ vaativa tarkkuus ~ 1/40
09.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 4/50
07.01.2022 ~ Holmberg ~ vaativa tarkkuus ~ 2/40
07.01.2022 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 2/43
07.01.2022 ~ Namyshill ~ vaativa koulu ~ 6/54
06.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 4/50
06.01.2022 ~ Holmberg ~ vaativa tarkkuus ~ 5/40
05.01.2022 ~ Namyshill ~ vaativa koulu ~ 6/54
04.01.2022 ~ Holmberg ~ vaativa tarkkuus ~ 6/40
04.01.2022 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ vaativa kestävyys ~ 5/50
03.01.2022 ~ Mistyvale ~ vaativa tarkkuus ~ 4/30
02.01.2022 ~ Holmberg ~ vaativa tarkkuus ~ 4/40
01.01.2022 ~ Mistyvale ~ vaativa tarkkuus ~ 3/30
30.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 2/30
29.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 5/30
28.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 2/30
27.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 5/30
25.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 2/30
08.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa kestävyys ~ 4/30
07.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa tarkkuus ~ 4/30
05.12.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa tarkkuus ~ 5/30
05.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 3/21
04.12.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 1/21
30.11.2021 ~ VVJ-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 1/51
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 1/21
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 2/21
28.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 3/21
25.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 1/45
24.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 1/45
21.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa tarkkuus ~ 6/45
21.11.2021 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ vaativa koulu ~ 4/45
17.11.2021 ~ Mistyvale ~ vaativa koulu ~ 3/42
31.10.2021 ~ VVJ-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 2/38
28.10.2021 ~ Adina ~ vaativa koulu ~ 4/33
VSR-ikäryhmäkilpailuja yhteensä 1 kpl
05.02.2021 ~ Virtuaaliset Suomenratsut ~ 4-vuotiaat ~ 26/31 ~ tuotos
Näyttelymenestys
NJ ~ 15.03.2021 ~ Haltiasalo ~ suomenhevostammat ~ irtoSERT (tuom. Lissu T.)
rotunäyttely ~ 28.02.2022 ~ VSR ~ aikuiset tammat ~ II-palk. (tuom. alaera)