Sotamaalauksen Tiikeritär

Anni on suoraan sanottuna huonotapainen yksilö. Se saattaa näykkiä tai potkia, minkä lisäksi se on todella herkkä ratsu ja yrittää useimmiten tehdä kaikkensa saadakseen ratsastajan alas selästään.

lisää luonteesta

Sotamaalauksen Tiikeritär 'Anni'

YLA3, SLA-II, KTK-III, Champion

  • 8-vuotias 21.07.2019
  • yleisratsu
  • 80 cm, helppo B, harraste, noviisi

kuvat © Cherie (muokattu, CC BY-NC 2.0) (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7)

Tavoitteet

Anni tulee saamaan varsan tai pari.

Alkusanat

Kyllä hevosen saa ostaa nimen perusteella, eikö niin? Joten yli 30 tiikeripehmoa, tiikerirepun, tiikerityynyjä, tiikeripyyhkeitä, tiikerituikkukippoja ym. tiikerijuttuja oikeassa elämässä omistavana ja keräilevänä minun on ehdottomasti saatava Sotamaalauksen Tiikeritär!

Näillä saatesanoilla aloitin ostotarjoukseni Tiikerittärestä. Tietysti kerroin myös sen, että tamman kanssa tultaisiin kisaamaan ja se saisi varsan tai pari, sitten joskus. En kyllä painottanut kahta viimeistä sanaa, mutta toivottavasti se oli silti selvää kasvattajalle, ettei niitä varsoja tulisi ihan hetijustnyt. Kasvattaja oli samaa mieltä kanssani, että hevosen voi ostaa nimen perusteella ja suostui myymään suloisen ruunikon varsan minun hoiviini. Halusin kovasti pitää tamman lempinimenä Tiikeritär, mutta jo parin päivän päästä totesin, että se on älyttömän hankala. Lopulta reilun viikon sinnittelyn jälkeen luovutin ja totesin, että joku lyhyempi ja rutkasti helpommin lausuttava nimi olisi parempi. Ystäväni yhdeksänvuotias poika sanoi, että tamma näyttää ihan Annilta ja siitä se nimi sitten tuli.

Luonnekuvaus

Anni on hirmuisen ihana tamma, joka rakastaa ihmisiä! Se viihtyy heidän seurassa pitkiäkin hetkiä - mikäli sille on muistanut tuoda monta kiloa herkkuja mukanaan. Rakkautensa tamma usein osoittaa potkimalla, koska niinhän sitä sanotaan, että rakkaudesta se hevonenkin potkii.

Hoidettaessa Anni on oikein hassun hauska. Se irvistelee ja vääntelee naamaansa kuin parempikin pelle. Se myös seisoo usein kiltisti paikallaan hoidettaessa, jos olet muistanut laittaa kuonokopan sekä jalkapainot. Ei Anni mitenkään erityisen paha ole, mutta se ei voi sietää kutittamista harjalla - ja usein osoittaakin sen haukkaamalla hoitajalta käden irti. Toisinaan kavioita putsattaessa tamma voi hieman ärtyä - mutta ei se ketään ole toistaseksi tappanut potkuillaan. Varustettaessa kannattaa sen sijaan olla tarkempana. Anni on utelias varusteita kohtaan ja tutkii niitä mieluusti, mutta jos aiot pukea ne sen päälle - hankithan jo sen panssariliivin? Suitset menevät yleensä sen sijaan mutkattomasti lattialle ja ratsastajalle tulee kaunis mustasilmä. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat sen sijaan aivan Annin lempi-ihmisiä. Olettaen, että tamma on sen verran tuhdeissa aineissa, ettei se tajua ympäristöstä mitään... Ja taluttaessakin tamma käyttäytyy lähes aina kuin täydellinen - idiootti.

Ratsuna Anni on oikein mukava ja reaktiivinen duracellpupu, joka yrittää tiputtaa ratsastajansa kaikin keinoin. Tamma liikkuu hienosti Michael Jacksonin Moonwalk-tanssityyliä matkien: Se nytkähtelee ja sipsuttelee kavionkärjillä lähes koko ajan. Lisäksi liiallisen voimakkailla ohjasavuilla tamma osaa keulia - eli älä koske ohjaan. Mikäli käytät pohjetta, muista varoa tamman kylkiä - terveytesi puolesta parempi, jos et käyttäisi pohjettakaan. Anni ei missään nimessä ole paha, sen työmoraali on vain hieman huteralla pohjalla. Jos tarkemmin miettii, niin tamma saattaa olla vähän täydellisen imbesilli - lue: täydellisen hupsu! Anni saattaa toisinaan - aina - yrittää tiputtaa ratsastajansa ja pelätä kaikkea vähänkin liikkuvaa tai liikkumatonta, mutta välillä siitä kuoriutuu varsin upeaa kiitolaukkaa ja hienoja steppiaskelia.

Esteillä Anni on loisteliaan fantastinen! Se juoksee radan läpi nopeammin kuin kukaan toinen ja hypyttää ratsastajansa esteen kuin esteen yli - jokseenkaan tamma ei seuraa mukana. Joskus - jos olet anonut polvillasi, kirjoittanut useita anomuksia ja lahjonut - tamma saattaa hypätä esteiden ylitse. Silloin kannattaa roikkua kynsin ja hampain kyydissä, eikä välittää Annin takamuksen omasta elämästä - pikkupukkeja, mitä väliä!

Maastossa Anni on hieman rauhallisempi ratsu. Se ei hievahdakkaan, jos ei näe sille tarvetta. Toisinaan se kuitenkin saattaa innostua laukkapätkille - ja kääntyä 180 astetta kotiin. Anni on kuitenkin rohkea maastoratsu kaikesta huolimatta ja se pelotteleekin kaikki uhat tiehensä. Korvatulpat voivat kuitenkin olla kätevät, koska tamma kiljuu kuin sotanorsu.

Anni on siis kaikinpuolin aivan ihastuttavan tappava ratsu ja hevonen, jonka kanssa ei välttämättä kuitenkaan ole järkevintä viettää aikaa, jos haluaa elää pitkään sekä terveenä...
luonnekuvaus © VRL-14703

Sukulaiset

i. Tiikka
ruunikonkirjava, 156 cm
VH18-018-2269
ii. Tiirikka evm
ruunikonkirjava, 155 cm
iii. Tom-Tom evm
ruunikko, 164 cm
iie. Rikkakasvi evm
rautiaankirjava, 152 cm
ie. Kinkeri evm
punarautias, 150 cm
iei. Blondi evm
voikko, 155 cm
iee. Kamomilla evm
rautias, 150 cm
e. Draamakuningatar
punarautias, 149 cm
VH18-018-2256
ei. Tiernan Hurmuri evm
ruunivoikko, 152 cm
eii. Tiernan Herkko evm
mustanvoikko, 152 cm
eie. Syysillan tango evm
sysirautias, 145 cm
ee. Draamaprinsessa evm
rautias, 150 cm
eei. Prinssi Uljas evm
ruunikko, 162 cm
eee. Mimminna evm
rautias, 143 cm

Timanttikissa

syntynyt 18.01.2020
i. Mörkövaaran Timanttiliiga
KTK-III, Champion, SV-I

Mä oon tikis!

syntynyt 13.11.2019
i. Ponipalleron Mintti
ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, KTK-III, VIR MVA Ch, SV-II, EV-I, KEV, KV-II

Muut

20.01.2020 - Vuoden ensimmäinen suokkikatsaus

Tammikuiseen suomenhevosten arvosteluun ilmoitin täydet kolme hevosta ja tällä kertaa traileriin lastattiin Anni, Molli ja Rinna. Ensimmäinen niistä tappeli taas aikansa, kunnes vihdoin suostui autoon menemään. Kaksi muuta meni oikein nätisti ja osasivat muutenkin käyttäytyä koko matkan ajan.

Rakenteesta Anni sai 13 pistettä, tuomarien antaessa sille kolmosia ja yhden nelosen. Käyttäytymisestä (luonne) tuli 16 pistettä, mikä tämän tamman kohdalla on jopa yllättävän hyvä tulos. Se varmaankin sai purettua tarpeeksi vihaansa jo matkalla, niin malttoi olla melko nätisti arvioinnin ajan. Suvustaan tamma ei saanut yhtäkään pistettä, koska sen vanhemmilla ei sillä hetkellä ollut kisatuloksia ollenkaan eikä palkintoja. Mutta omista kisatuloksista sekä lisäpisteistä Anni sai täydet 25 ja 20 pistettä, joten hienosti se sai silti kakkospalkinnon.

Molli sai oikein kivat pisteet rakennearvostelusta, ainoastaan leimoista se sai "vain" kolmosen vitosen ollessa maksimi. Liikkeistään se sai hienosti jopa kahdeksan pistettä kymmenestä ja yleisestä olemuksesta, värityksestä ja esimerkiksi suloisuudestaan se sai neljä pistettä viidestä. Käyttäytyminen (luonne) olikin hieman huonompaa laatua tänään, en ole ihan varma, että pelkäsi Molli käsittelijää vai mikä sen sai niin varuilleen. Tästä osiosta ori sai vain kaksitoista pistettä. Lopuista osa-alueista, eli suvusta, kisoista ja lisäpisteistä ori saikin sitten täydet pisteet. Yhteensä pisteitä kertyi 97 kappaletta, joka toi orille komean ykköspalkinnon.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä oli sitten Rinna. Rakennetuomarit antoivat tamman hieman pyöräestä rakenteesta tasaisesti kolmosia, eli yhteensä pisteitä tuli 12. Käyttäytymisestä (luonne) tamma sai vuolaasti kehuja ja siitä osiosta tuli 21 pistettä, kun 25 oli maksimi. Suvustaan tamma sai niin ikään puolet pisteistä eli kymmenen, koska sen emä on toimittanut siitostamman virkaa eikä näin ollen ole kilpaillut tai hakenut laatuarvostelupalkintoja. Omista kisatuloksista Rinna sai 22 pistettä, koska sillä oli vain kaksi suomenhevosten Cup-sijoitusta. Lisäpisteosiosta luonnollisesti tuli täydet 20 pistettä ja yhteensä pisteitä kertyi 85, joilla tamma ansaitsi kakkospalkinnon.

25.12.2019 - Näyttelypalkintoja

Olen kiertänyt hevosteni kanssa aika ahkeraan näyttelyissä ja vihdoin työ alkaa tuottaa tulosta! Kaikki hevoseni ovat aina olleet tuomarin mielestä SERTin arvoisia, mutta minun harmiksi useimmiten kehässä on aina se pikkasen parempi hevonen mukana, joten omani eivät SERTiään saa. Kunnes vihdoin muutama viikko sitten Anni sai viimeisen tarvitsemansa ja oli oikeutettu Champion-palkintoon. Ja tänään sain myöhäisenä joululahjana myös Neialle viimeisen SERTin samaista palkintoa varten ja Pena sai viimeisen MVA-SERTinsä ja on oikeutettu oikein VIR MVA Ch -titteliin.

Penaa ei siis enää edes saa viedä virallisiin näyttelykehiin ja Annia en aio viedä, koska se on saanut palautetta huonosta käytöksestään enkä usko sen koskaan saavan tarvittavia muotovalio-sertejä parempaa titteliä varten. Neian kohdalla en ole vielä ihan varma mitä teen, onhan se kuitenkin saanut kantakirjasta toisen palkinnon, joten sillä voisi olla mahdollisuuksia MVA-SERTiin.

13.11.2019 - Jos sä haluut olla tikis..

Vaikka Annin ja Mintin keskinäiset kemiat ei ihan heti napanneet, saivat ne silti homman hoidettua ja varsa sai alkunsa. Kuukausin odottelun ja tuskailun jälkeen marraskuussa Anni synnytti mustan orivarsan. Olin hieman hämmästänyt, koska emä kuitenkin on ruunikko ja isä voikko, joten odotin varsan olevan joko ruunikko tai rautias. Ja kyllä, voin myöntää toivoneeni voikkoa varsaa, mutta tottakai olen onnellinen, että sain terveen varsan ja Annikin osaa olla sen kanssa todella huomaavainen.

Nimenhän minä keksin tälle jo ennen kuin astutuksen onnistuminen oli edes varmistunut. Mintti tarkoittaa aikalailla samaa asiaa kuin tikis ja koska emän nimi sattuu alkamaan T-kirjaimella, niin pitihän varsalle antaa nimeksi Mä oon tikis! - ja ihan huutomerkin kera. Kasvattajana minulla on periaatteessa täysi oikein nimetä hevoseni miksi haluan, mutta tottakai kysyin myös orin omistajalta mielipidettä ja hän onneksi myöntyi tähän ehdotukseen. Niinpä siitä tuli Mä oon tikis! eli tuttujen kesken Tikki.

31.07.2019 - Rotunäyttely aikuisten kanssa

Se oli taas se aika kuukaudesta eli Virtuaalisten Suomenratsujen rotunäyttelyt. Tällä kertaa erikoismainintoja ei jaettu ja osallistujamäärätkin oli jotenkin vähäiset, liekö suurin osa suokki-ihmisistä ottanut kesän kuten pitää: Silloin hevoset viedään laitumelle ja itse voidaan viettää lomaa! Olihan minullakin useampi hevonen kesälaitumella, mutta ei se silti estänyt hakemasta niitä sieltä päiväksi näytille.

Daddy oli aikuisista hevosista ainoa ori ja kahdentoista osallistujan luokassaan se tuli viidenneksi ja sai II-palkinnon. Tammaluokkaan osallistui Anni, Elli sekä Rinna ja niistä jokainen sai III-palkinnon. Ja olihan se ihan ymmärrettävää, niistä jokainen oli aika pulskassa muodossa ja Annikin oli oma (v)ihastuttava itsensä.

02.07.2019 - Uusi kuukausi ja uudet kujeet

Kuukausi on taas vaihtunut, joten erilaisilla varsoja sekä hevosia noin muutenkin arvioivilla järjestöillä on taas julkaistu uudet tilaisuudet. Ensimmäisenä ilmoitin suomenhevosten kantakirjaan kolme tammaani, Neian, Annin ja Ellin, joista kaksi jälkimmäistä oli saanut osallistumisoikeuden Susirajassa järjestetystä suurnäyttelystä. Neia taasen oli oikeutettu osallistumaan kantakirjaan vanhempiensa palkintojen ansiosta. Anni oli ainoa piensuomenhevosena ilmoitettu, toiset tammat menivät ratsusuuntauksella.

Sitten ilmoitin uusimmat tulokkaani Valon ja Miekkosen suomenhevosvarsojen arvosteluun, mistä odotan molemmille ainakin täysiä sukupisteitä. Rakenne- ja käytösarviointiin en osaa sanoa kovin tarkkaa arviota, koska se riippuu niin paljon jo siitä kuinka varsa sinä päivänä käyttäytyy. Jos se ei malta seistä paikallaan tai arastelee tuomaria, saa se heti huonommat pisteet, vaikka olisi kuinka korrekti rakenteellisesti tai kotona osaisi käyttäyä nätisti.

Viimeisenä osallistumisena oli Neia ja Valo, jotka osallistuvat myös estevarsoille suunnattuun arvosteluun. Molempien vanhemmat ovat hyvin kilpailleet, joten suvusta on odotettavissa täydet pisteet. Tässäkin tapahtumassa jää nähtäväksi, minkälaiset arviot tammat saavat rakenteesta ja yleisesti käytöksestään sekä miten ne tykkäävät hypätä valitsemani 30-50 sentin esteitä irtona tai kuinka niiden askellus näkyy tuomareille. Mutta niin tämä kuin suokkivarsojen arviointi on lähinnä hyvän mielen toimintaa varsaikäisille, joille ei muuten ole ihan hirveästi muuta tekemistä kuin möllöttää kotona ja olla koulutettavana.

Annin varusteista kiitos seuraaville liikkeille: Dragon Age Estate (DAE) Equestrian PRO (EQP) Kreivittären Varusteliike (KV) MWS Boutique (MWS)

Kilpailut

ERJ-sijoituksia yhteensä 50 kpl
30.11.2019 ~ Everholt Estate ~ 80 cm ~ 3/30
28.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 6/58
28.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 3/59
27.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 2/59
26.11.2019 ~ Rushock Bog ~ 80 cm ~ 4/23
25.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 1/30
25.11.2019 ~ Rushock Bog ~ 80 cm ~ 1/23
25.11.2019 ~ Everholt Estate ~ 80 cm ~ 1/30
23.11.2019 ~ Everholt Estate ~ 80 cm ~ 5/30
23.11.2019 ~ Everholt Estate ~ 80 cm ~ 4/30
22.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 1/59
22.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 70 cm ~ 4/24
20.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 1/59
19.11.2019 ~ Rushock Bog ~ 80 cm ~ 4/23
17.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 5/30
17.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 70 cm ~ 4/24
16.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 4/58
15.11.2019 ~ Riemunkirjava ~ 80 cm ~ 7/59
13.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 70 cm ~ 3/24
13.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 5/30
12.11.2019 ~ Everholt Estate ~ 80 cm ~ 5/30
10.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 1/30
09.11.2019 ~ Rushock Bog ~ 80 cm ~ 1/23
09.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 70 cm ~ 2/29
09.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 1/30
08.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 70 cm ~ 3/29
08.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ 80 cm ~ 1/30
05.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 4/30
02.11.2019 ~ Hornanhovi ~ 80 cm ~ 4/30
16.09.2019 ~ Rose Grove Stable ~ 70 cm ~ 3/58
15.09.2019 ~ Rose Grove Stable ~ 80 cm ~ 8/77
29.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 60 cm ~ 6/49
20.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 70 cm ~ 3/50
19.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 70 cm ~ 6/50
17.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 60 cm ~ 4/49
15.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 70 cm ~ 6/50
12.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 60 cm ~ 2/49
10.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 60 cm ~ 6/49
07.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 60 cm ~ 4/49
03.08.2019 ~ Riemunkirjava ~ 60 cm ~ 2/22
31.07.2019 ~ ERJ-Cup ~ 80 cm ~ 4/65
24.07.2019 ~ Riemunkirjava ~ 60 cm ~ 1/22
22.07.2019 ~ Riemunkirjava ~ 60 cm ~ 1/22
20.07.2019 ~ Tiiron ratsutalli ~ 80 cm ~ 4/40
20.07.2019 ~ Riemunkirjava ~ 60 cm ~ 3/22
17.07.2019 ~ Tiiron ratsutalli ~ 80 cm ~ 5/40
23.06.2019 ~ Kilpailukeskus Bernie ~ 70 cm ~ 3/24
22.06.2019 ~ Kilpailukeskus Bernie ~ 80 cm ~ 5/29
22.06.2019 ~ Kilpailukeskus Bernie ~ 70 cm ~ 1/24
17.06.2019 ~ Adina ~ 80 cm ~ 3/33
KERJ-sijoituksia yhteensä 40 kpl
29.01.2020 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ harraste ~ 4/34
24.01.2020 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ harraste ~ 1/34
11.01.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 1/10
06.01.2020 ~ Kilpailukeskus Lupin ~ harraste ~ 1/34
29.12.2019 ~ Team J&K ~ aloittelija ~ 4/21
23.12.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ aloittelija ~ 3/19
21.12.2019 ~ Team J&K ~ aloittelija ~ 1/21
16.12.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ aloittelija ~ 2/19
02.12.2019 ~ Elohiljan suomenhevoset ~ harraste ~ 3/12
30.11.2019 ~ Elohiljan suomenhevoset ~ harraste ~ 2/12
29.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 3/13
28.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 2/13
25.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 1/13
23.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 3/13
17.11.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 2/24
16.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 1/14
12.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 3/14
06.11.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 1/24 ~ -
05.11.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 1/24
02.11.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 1/24
20.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 4/43
14.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 3/43
04.08.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ harraste ~ 2/43
27.07.2019 ~ Erkinheimot ~ harraste ~ 1/24
22.07.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 2/11
21.07.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 3/11
18.07.2019 ~ Erkinheimot ~ harraste ~ 1/24
18.07.2019 ~ Kadon Kartano ~ harraste ~ 4/26
17.07.2019 ~ Kadon Kartano ~ harraste ~ 2/26
13.07.2019 ~ Winterbourne Court ~ harraste ~ 3/17
12.07.2019 ~ Winterbourne Court ~ harraste ~ 4/17
06.07.2019 ~ Mörkövaara ~ harraste ~ 3/19
04.07.2019 ~ Mörkövaara ~ harraste ~ 2/19
04.07.2019 ~ Elohiljan suomenhevoset ~ harraste ~ 2/25
01.07.2019 ~ Elohiljan suomenhevoset ~ harraste ~ 2/25
01.07.2019 ~ Mörkövaara ~ harraste ~ 3/19
30.06.2019 ~ KERJ-Cup ~ harraste ~ 1/42
01.06.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 1/13
30.05.2019 ~ KERJ-Cup ~ harraste ~ 4/26
29.05.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ harraste ~ 1/13
KRJ-sijoituksia yhteensä 60 kpl
31.12.2019 ~ KRJ-Cup ~ helppo C ~ 6/115
07.12.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 4/35
02.12.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 2/33
02.12.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 5/35
01.12.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 3/35
29.11.2019 ~ El Braqa ~ helppo B ~ 1/30
26.11.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 4/35
26.11.2019 ~ El Braqa ~ helppo B ~ 2/30
26.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 2/30
24.11.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 5/33
20.11.2019 ~ El Braqa ~ helppo B ~ 4/30
20.11.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 5/35
18.11.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 2/35
17.11.2019 ~ El Braqa ~ helppo B ~ 5/30
16.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 1/30
15.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 4/30
15.11.2019 ~ El Braqa ~ helppo B ~ 4/30
15.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 2/30
14.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 2/30
12.11.2019 ~ Tiferet ~ helppo B ~ 1/25
12.11.2019 ~ Everholt Estate ~ helppo B ~ 5/30
11.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ KN Special ~ 4/21
10.11.2019 ~ Rushock Bog ~ helppo B ~ 4/35
09.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ KN Special ~ 4/21
06.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ KN Special ~ 2/21
06.11.2019 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo B ~ 2/40
31.07.2019 ~ Tiiron ratsutalli ~ helppo B ~ 2/40
30.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 4/30
30.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 3/30
30.07.2019 ~ Tiiron ratsutalli ~ helppo B ~ 1/40
30.07.2019 ~ Tiiron ratsutalli ~ helppo B ~ 1/40
29.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 3/30
29.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 5/29
29.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 5/29
28.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 4/29
27.07.2019 ~ Fellbury Stud ~ helppo C ~ 2/26
27.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 4/30
24.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 1/29
24.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 1/29
22.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/30
21.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 1/29
19.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/30
19.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 3/30
19.07.2019 ~ Vallmo Stall ~ helppo B ~ 2/30
19.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 3/29
17.07.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo B ~ 1/29
16.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 4/30
16.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 5/30
15.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/30
15.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 4/30
13.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/30
11.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 5/30
11.07.2019 ~ Tritium Sporthorses ~ helppo B ~ 4/30
10.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 5/30
07.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo C ~ 3/30
07.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 3/30
04.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 5/30
03.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 5/30
02.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 4/30
01.07.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/30
VVJ-sijoituksia yhteensä 48 kpl
25.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 3/23
24.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 3/23
22.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/23
20.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 1/23
17.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/23
13.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/23
13.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/23
12.06.2020 ~ Yeoy Thoroughbreds ~ noviisi koulukoe ~ 1/30
11.06.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/23
25.05.2020 ~ Playground Ponies ~ noviisi koulukoe ~ 5/28
04.04.2020 ~ Walcott Shetlands ~ noviisi koulukoe ~ 2/31
03.04.2020 ~ Walcott Shetlands ~ noviisi koulukoe ~ 3/31
29.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 6/47
24.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 5/48
19.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 6/47
18.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 6/47
17.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/21
17.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 6/50
16.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 6/50
14.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 2/50
14.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 1/21
13.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 2/45
12.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/21
12.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 1/47
09.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 3/45
09.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi tarkkuus ~ 4/47
09.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 3/48
09.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 1/21
08.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 3/21
06.02.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ noviisi koulukoe ~ 2/48
05.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 1/21
02.02.2020 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 4/21
26.11.2019 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 2/32
24.11.2019 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 4/32
21.11.2019 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 5/32
16.11.2019 ~ Fellbury Stud ~ noviisi koulukoe ~ 5/32
09.11.2019 ~ Breandan ~ noviisi yhdistetty ~ 3/23
20.08.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 5/30
02.08.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 3/30
25.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 3/40
23.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 1/40
21.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 4/40
18.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 4/40
17.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 5/40
16.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 4/40
09.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 4/40
06.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 5/40
03.07.2019 ~ Mörkövaara ~ noviisi tarkkuus ~ 6/40
VSR-sijoituksia yhteensä 9 kpl
valjakko ~ 31.12.2019 ~ VSR-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 1/4
este ~ 31.12.2019 ~ VSR-Cup ~ 70 cm ~ 1/18
este ~ 31.12.2019 ~ VSR-Cup ~ 80 cm ~ 3/17
valjakko ~ 30.11.2019 ~ VSR-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 2/21
este ~ 31.10.2019 ~ VSR-Cup ~ helppo B ~ 3/47
koulu ~ 31.08.2019 ~ VSR-Cup ~ helppo C ~ 1/16
koulu ~ 31.08.2019 ~ VSR-Cup ~ helppo B ~ 1/34
valjakko ~ 30.06.2019 ~ VSR-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 1/23
valjakko ~ 31.05.2019 ~ VSR-Cup ~ noviisi yhdistetty ~ 1/19
Näyttelymenestys
NJ ~ 02.12.2019 ~ Susiraja ~ sh-tammat ~ irtoSERT (tuom. Jannica)
NJ ~ 30.10.2019 ~ Susiraja ~ sh-tammat ~ irtoSERT (tuom. alaera)
NJ ~ 20.06.2019 ~ Susiraja ~ sh ~ irtoSERT (tuom. Lissu T.)
rotunäyttely ~ 31.08.2019 ~ VSR ~ aikuiset tammat ~ II-palk. (tuom. reibili)
rotunäyttely ~ 31.07.2019 ~ VSR ~ aikuiset tammat ~ III-palk. (tuom. Lissu T.) ~ tarina