Turmeltajan Tumnus✝ 20.03.2021

Tosin loppuvat kerran askeleet vaeltajilta, kukin vuorollaan on nukkuva syliin maan. Vaan katso, kaikki he kuitenkin mukana ovat, nekin, joiden tomu on uupunut vaeltamaan.

✝ Turmeltajan Tumnus 'Tumnus'

SLA-I, ERJ-II, KERJ-III, KRJ-II, KTK-III, SV-II, 2 Star

  • 8-vuotias 12.11.2018
  • yleisratsu
  • 100 cm, helppo B, helppo

kuvat © Cherie (muokattu, CC BY-NC 2.0) (1, 2, 3), Narien vapaat (koulukuvat)

Alkusanat

Kasvattaja kertoi, että Tumnus on pienellä riskillä tehdyn yhdistelmän tuotos, johon kuulemma yllättäen osui niin hyviä kuin huonojakin piirteitä vanhemmiltaan. Itse toki mietin, että onkohan se nyt kuitenkaan mikään yllätys, jos isällä on vahva oma tahto eikä emäkään kovin paljon parempi ole. Mutta oli minun silti tarjottava sille koti Pöystilästä, koska onhan se nyt komea kuin mikä ja onhan sen isä ihan palkittu yksilö. Kunhan Tumnukselle valikoi luonteeltaan rauhallisen ja yhteistyökykyisen tamman, sille saa varmasti kivan varsan.

Luonnekuvaus

Ei Tumnus toki mikään ihan mahdoton tapaus ole, jos vain viitsii joka toinen päivä pitää kerran tai pari kymmenen sekunnin nollaustaukoja. Esimerkiksi kun seisot tarhan portilla ja maanittelet useamman minuutin ajan mustanvoikkoa oria tulemaan luoksesi eikä se tee elettäkään huomioidaksesi sinua. Tai kun olet sen vihdoin saanut kiinni ja lähdet viemään talliin, niin orihan päättää että minähän en liiku mihinkään vaan jään juuri tälle mättäälle syömään.

Kunhan päästään ratsastuspuolelle, niin löytyy tästä suomenhevosesta niitä hyviäkin puolia. Sillä on komea laukka, sen hyppytekniikka on ihan omaa laatuaan ja.. Niin, se on myös todella innokas aloittamaan! Ei siis kannata odottaa, että ori pysyi aloillaan noustessasi selkään, vaan se aloittaa lämmittelyt sinun ollessa vielä puolivälissä ponnistusta. Ravi on tällä orilla hieman haastava ja siinä menee oma tovi, että siihen tottuu - edes jotenkuten. Käynnissä Tumnus vaatii ainaista hienosäätöä, koska se joko vain laahustaa eteenpäin tai karkaa raviin tai jopa laukkaan. Muten kuten aiemmin jo tuli mainittua, sillä on todella hieno ja oikeasti mukava laukka. Ja hyppytekniikasta vielä sen verran, että se joko menee tai ei mene etkä koskaan voi tietää miten käy. Mutta silloin kun mennään, on ori oikeasti todella laadukas estehevonen, joten on se oikeasti jotain hyvääkin perinyt vanhemmiltaan.

Sukulaiset

i. Tuohipoeka
tummanrautias, 146 cm
SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, KTK-III
VH16-018-1609
ii. Termooni evm
kulorautias, 148 cm
iii. Okaan Tulokas evm
vaaleanpunarautias, 144 cm
iie. V.P. Malviina evm
vaaleanpunarautias, 144 cm
ie. Kaarnasävel evm
tummanruunikko, 143 cm
iei. Sysisärmä evm
musta, 145 cm
iee. Metsänkummakaiku evm
rautiaankimo, 140 cm
e. Rustika
mustanvoikko, 156 cm
KTK-II
VH18-018-0861
ei. Valoviilto evm
ruunivoikko, 155 cm
eii. Valkee Väläys evm
ruunikonkimo, 157 cm
eie. Sovina evm
voikko, 154 cm
ee. Rusetta evm
mustanruunikko, 156 cm
eei. Ilomestari evm
mustanvoikko, 157 cm
eee. Ruslana evm
ruunikonpäistärikkö, 153 cm

Pöystilän Tilperi

syntynyt 20.03.2021
e. Valokylän Pakkaslaulu
SLA-I, ERJ-I, KERJ-I, KRJ-I, KTK-III

Tiiron Tirian

syntynyt 29.04.2020
e. Tiiron Shanelle
SV-I

Muut

20.03.2021 - Laatuarvostelun tulokset maaliskuulta

Halti sai rakennearvostelussa jokaisesta osa-alueesta kolme pistettä eli kaikkiaan kaksitoista. Käytöksestään (eli luonnekuvaus) neiti sai kahdeksantoista pistettä, mikä on meidän kohdalla oikeasti hyvä tulos. Suvustaan tamma sai 23 pistettä, koska emä on palkittu niin rotu- kuin Yleislaatuarvostelussa. Olemme kisanneet ahkerasti tamman kanssa ja menestyneetkin sillä saralla, joten niiden perusteella Halti sai täydet 25 pistettä. Lisäpisteosiossa katsotaan kaikki muu menestys (esimerkiksi tamman KTK-palkinto) ja siitä osiosta tuli 13 pistettä. Yhteensä Halti keräsi 91 pistettä ja niillä tamma ansaitsi hienosti SLA-I-palkinnon.

Emme tietenkään osallistuneet tilaisuuteen vain Haltin kanssa, vaan mukana oli myös ykköspalkinnon ansainneet Aava, Tumnus ja Lenni sekä SLA-II-palkittu Setämies.

15.03.2021 - Tumnuksen Rate My Pony -tulokset

Pää, kaula ja etuosa
58
Runko ja takaosa
61
Jalat ja kaviot
51
Käynti
85
Ravi
36
Laukka
23
Rohkeus
1
Kuuliaisuus
52
Temperamentti
80
Herkkyys
46
Älykkyys
12
Nopeus
83
Kestävyys
32
Ketteryys
41
Hyppytekniikka
38
Kokoamiskyky
54
Voima
70
Ratsastettavuus/ajettavuus
46
Käytös tilaisuudessa
48

31.01.2021 - Kirjoitusvirhepaholainen

Olin ilmoittanut Tumnuksen Kouluratsastusjaoksen tammikuun tilaisuuteen Aavan kanssa, mutta kirjoitusvirheen takia ori jouduttiin hylkäämään. Säännöissä on nimittäin kohta, ettei hevonen saa kilpailla niin sanotusti tasoaan korkeammissa luokissa. Tumnushan on ilmoitettu helppo B -tason ratsuksi, mutta sen kilpailutuloksissa nökötti yksi ainokainen helppo A -luokan sijoitus. Tarkistin kisan tiedoista, että tämä ei oikeasti ollut A-luokka, vaan ihan B-luokassa kisattiin, mutta itse olin möhlinyt merkatessan sen väärin. Mutta ei se mitään, tästä viisastuneena ehkä muistan jatkossa tarkistaa hevosten kisakalenterit ennen kuin ilmoitan niitä laatuarvosteluihin. Kuten tein Tumnuksen kanssa, koska nyt kyseinen kisatulos on korjattu ja ori ilmoitettu ensi kuun tilaisuuteen. Josko se nyt saisi sieltä ansaitsemansa palkinnon.

25.01.2021 - Vuoden ensimmäinen laatuarvostelu

Tämän vuoden ensimmäiseen Kenttäratsastusjaoksen laatuarvosteluun osallistui meiltä niin sanotusti täydet kolme hevosta. Ensimmäisenä arvioitavaksi olin ilmoittanut Daddyn, jolle tämä olisi luultavasti viimeinen laatuarvostelu, jollen innostu viemään sitä vielä Yleislaatuarvosteluun. Molemmat tuomarit arvioivat orin rakenteen yhdeksän pisteen arvoiseksi, josta olen todella ylpeä. Kilpailuosiosta tuli neljäkymmentäkaksi sijoitusta, koska olimme sijoituneet kahdesti KERJ-Cupissa. Suvusta tuli ekstrapisteineen täydet kaksikymmentäviisi pistettä, koska Daddyn isä on palkitut KERJ-palkinnolla, emä kisannut menestyksekkäästi lajissa (tästä 22p) ja näiden lisäksi orin suvussa on kaksitoista muuta KERJ-palkittua hevosta, jotka toivat loput kolme pistettä. Jälkeläisosiosta tuli kaksikymmentäyksi pistettä, koska orilla oli useampi kenttäratsastuskisoissa menestynyt jälkeläinen. Luonnollisesti myös lisäpisteistä tuli täydet viisitoista pistettä. Kaiken kaikkiaan Daddy keräsi komeat 112 pistettä, jolla se sai helposti KERJ-I-palkinnon.

Seuraavana osallistui joukon ainoa tamma eli Neia. Se sai tuomareilta kahdeksikot rakenteesta, kahden KERJ-Cup-sijoituksen ansiosta kisaosiosta tuli 42 pistettä ja suvusta 22,5 pistettä, koska emä ja yksi sukulainen oli entuudestaan palkittu ja isä lisäksi kisannut menestyen kenttäkisoissa. Jälkeläisistä Neia sai 18,75 pistettä ja lisäpisteistä viisitoista, joten yhteensä 106,25 pisteellä tamma sai ansaitusti I-palkinnon.

Viimeisenä minun valjakosta osallistui Tumnus, jolle odotin saavani edes jonkun palkinnon eli en edes odottanut ykköstä. Rakenteellisesti Tumnus oli samaa tasoa Daddyn kanssa eli yhdeksän, KERJ-Cup-sijoituksia oli yksi, joten kisoista tuli yhteensä neljäkymmentäyksi pistettä. Tumnuksen isä Tuutti oli palkitut KERJ-I-palkinnolla ja emä sijoittunut kenttäkisoissa, joten niiden ansiosta suvusta tuli kaksikymmentäkaksi pistettä. Jälkeläisosiosta tuli vain kolmetoista pistettä, koska orin jälkeläiset eivät olleet vielä niin paljon kilpailleet. Lisäpisteosiosta tuli vain yksi piste, mikä olikin suurin syy alhaiselle kokonaispistemäärälle. Olen kuitenkin tyytyväinen, että 86 pisteellään Tumnus sai KERJ-III-palkinnon. Saatan harkita vieväni orin uusintaan, kunhan sen jälkeläiset osoittavat kavionsa kenttäkisoissa ja saadaan muuta meriittiä orille lisäpisteosioon, mutta kyllähän tuota kolmostakin kehtaa esitellä.

31.05.2020 - Ykkösen ja kakkosen estehevosia

Toukokuiseen Esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun meiltä lähti yhteensä kolme hevosta. Ensimmäisenä arviointiin pääsi Raikuli, jonka rakenne arviointiin heikonlaiseksi. Olihan ori toki hieman huonossa lihassa, koska emme olleet enää treenanneet samalla tahdilla kuin kisakaudella, joten ihan ymmärrettävä tulos. Kisapisteosiosta tuli täydet neljäkymmentä, kuten myls jälkeläisistä ja lisäpisteistä. Suvustaan ori sai vain puolet eli kymmenen pistettä, koska sen emä ei ole startannut lainkaan esteratsastuksessa. Kaiken kaikkiaan pisteitä kertyi siis yhdeksänkymmentä, jolla ori nappasi II-palkinnon.

Muru oli listalla seuraavana ja se sai huimasti yhden pisteen enemmän kuin Raikuli rakenteestaan. Sillä se kuitenkin hyppäsi seuraavalla arviointiasteikolle, eli rakenne on hyvä. Siihen kun vielä lisätään se, että tamma oli kuudennella kuukaudella kantavana, joka ei ole ihan se optimaalisin olotila estehevoselle. Kisaosiosta tamma ansaitsi 42 pistettä, koska olimme kahdesti sijoituneet kuukausittain järjestettävässä ERJ-Cup-kilpailussa. Koska tamman molemmat vanhemmat oli myös ERJ-palkittuja, tuli suvusta täydet kaksikymmentä ja ekstrana vielä viisi pistettä lisää. Jälkeläisosiosta tuli luonnollisesti kaksikymmentä, kuten myös lisäpisteosiosta täydet viisitoista. Yhteensä Muru keräsi 108 pistettä ja sillä se sai hienosti ERJ-I-palkinnon.

Tilaisuuteen sai ilmoittaa suoraan kaksi hevosta ja sen lisäksi myös jonosijalle kaksi lisähevosta, jotka sitten lisättäisiin järjestyksessä, jos tilaisuus jäisi vajaaksi. Täten myös Tumnus pääsi mukaan näihin pippaloihin. Rakenneosio nousi jälleen yhdellä pisteellä orin saadessa seitsemän tästä osiosta, pysyen samassa arviointiasteikossa kuin Muru. Omista kisoista Tumnus sai neljäkymmentä pistettä ja suvustaan kaksikymmentäkaksi, koska sen isä on palkittu ERJ-I-palkinnolla. Jälkeläisistä tuli myös täydet kaksikymmentä, mutta lisäpisteosiosta vain viisi pistettä. Yhteensä ori sai 94 pistettä, jolla se sai kakkospalkinnon. Lisäpisteitä kerryttämällä se voisi siis saada ykkösenkin, mutta kakkospalkinto on oikein hyvä tulos sekin!

20.05.2020 - Hyvä kakkonen

Tumnus osallistui toisena hevosenani nelivuotiaiden arvosteluryhmään ja sen kanssa suoritimme helppo B -radan paljon paremmin. Tulimme toiseksi 78,571% tuloksella, jolla ori sai kymmenen pistettä. Orin suoritus arviotiin silti vain 5,3 pisteen arvoiseksi, koska olihan Tumnus vähän yli-innokas eikä aina ihan kuunnellut minua. Suvusta tuli täydet kymmenen pistettä, rakennearvioinnin aikainen käytös oli hienosti yhdeksän pisteen arvoinen ja itse rakenne toi 7,4 pistettä. Muu käytös oli Tumnuksella 6,25 pisteen arvoista ja luonteestaan ori sai kaksitoista pistettä. Yhteensä pisteitä oli siis 59,95 ja niillä tuli SV-II-palkinto.

25.04.2020 - Kaksi uutta oria

Ukkeli ja Tumnus on uusimmat ostokseni, koska jälleen kerran oli niiiin hienoja suomenhevosia myynnissä! Molemmat ovat kokeneita kisaratsuja: Molemmat on saavuttaneet tavoitteensa kenttäratsastuksessa, minkä lisäksi Tumnus myös esteillä. Ukkelin kanssa jatketaan vielä esteiden hyppäämistä ja Tumnuksen kohdalla kierretään koulukenttiä läpi. Tämän lisäksi molemmat on palkittu kantakirjassa, Tumnus kolmosella ja Ukkeli kakkospalkinnolla. Näyttelyihin olisi tarkoitus molemmat viedä, josko sieltä saataisiin muutamia SERTejä molemmille.

Kilpailut

ERJ-sijoituksia yhteensä 50 kpl
20.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 100 cm ~ 4/50
20.06.2019 ~ Mörkövaara ~ 90 cm ~ 1/40
18.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 90 cm ~ 5/50
18.06.2019 ~ Mörkövaara ~ 90 cm ~ 4/40
17.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 90 cm ~ 6/50
15.06.2019 ~ Mörkövaara ~ 90 cm ~ 2/40
14.06.2019 ~ Mörkövaara ~ 90 cm ~ 6/40
13.06.2019 ~ Mörkövaara ~ 90 cm ~ 2/40
12.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 5/39
11.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 90 cm ~ 7/50
11.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 3/39
10.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 90 cm ~ 2/50
10.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 4/39
05.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 2/39
05.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 4/39
04.06.2019 ~ Rushock Bog ~ 90 cm ~ 4/39
30.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 3/30
26.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 3/30
19.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 1/30
13.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 1/30
05.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 1/30
02.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 1/30
01.05.2019 ~ Riimuvaara ~ 100 cm ~ 4/30
21.04.2019 ~ Ristikallio ~ 100 cm ~ 1/50
20.04.2019 ~ Ristikallio ~ 100 cm ~ 4/50
14.04.2019 ~ KK Bailador ~ 100 cm ~ 1/40
10.04.2019 ~ Ristikallio ~ 100 cm ~ 6/50
08.04.2019 ~ Ristikallio ~ 100 cm ~ 3/50
05.04.2019 ~ KK Bailador ~ 100 cm ~ 5/40
01.04.2019 ~ KK Bailador ~ 100 cm ~ 5/40
30.03.2019 ~ KK Bailador ~ 100 cm ~ 2/40
27.03.2019 ~ KK Bailador ~ 100 cm ~ 4/40
26.02.2019 ~ Decnen Virtuaaliset ~ 100 cm ~ 2/30
24.02.2019 ~ Decnen Virtuaaliset ~ 100 cm ~ 3/30
06.02.2019 ~ Chersey ~ 100 cm ~ 3/50
01.02.2019 ~ Chersey ~ 100 cm ~ 6/50
20.12.2018 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ 100 cm ~ 1/30
27.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 1/40
26.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 5/40
23.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 3/40
20.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 2/40
19.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 1/40
15.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 1/40
12.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 4/40
09.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 2/40
07.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 1/40
06.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 2/40
04.11.2018 ~ Rushock Bog ~ 100 cm ~ 4/30
03.11.2018 ~ Rushock Bog ~ 100 cm ~ 2/30
01.11.2018 ~ Kaihovaara ~ 100 cm ~ 2/40
KERJ-sijoituksia yhteensä 41 kpl
30.11.2020 ~ KERJ-Cup ~ helppo ~ 4/62
27.06.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo ~ 3/30
22.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 4/30
19.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 3/30
17.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 3/30
16.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 5/30
15.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 5/30
13.06.2019 ~ Syrjän Ratsutalli ~ helppo ~ 3/30
13.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 4/30
11.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 2/30
08.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 5/30
06.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ tutustumis ~ 5/32
05.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 3/30
30.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 4/30
22.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 3/30
19.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 1/30
18.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 2/30
16.05.2019 ~ Susiraja ~ helppo ~ 4/30
16.05.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 5/30
14.05.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 2/30
11.05.2019 ~ Susiraja ~ helppo ~ 2/30
11.05.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 1/30
10.05.2019 ~ Susiraja ~ helppo ~ 3/30
09.05.2019 ~ Susiraja ~ helppo ~ 2/30
06.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 5/30
04.05.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo ~ 2/30
03.05.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 3/30
25.04.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 5/30
24.04.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 2/30
17.04.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 2/30
12.04.2019 ~ Riimuvaara ~ helppo ~ 2/30
08.04.2019 ~ Routaruusu ~ helppo ~ 4/40
07.04.2019 ~ Routaruusu ~ helppo ~ 5/40
06.04.2019 ~ Routaruusu ~ helppo ~ 1/40
04.04.2019 ~ Routaruusu ~ helppo ~ 5/40
14.11.2018 ~ Ristikallio ~ helppo ~ 3/26
13.11.2018 ~ Ristikallio ~ helppo ~ 2/26
07.11.2018 ~ Ristikallio ~ helppo ~ 3/26
03.11.2018 ~ Rushock Bog ~ helppo ~ 3/35
14.10.2018 ~ Navaja ~ tutustumis ~ 8/65
07.10.2018 ~ Navaja ~ tutustumis ~ 1/65
KRJ-sijoituksia yhteensä 48 kpl
29.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 6/40
27.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 4/40
23.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 6/40
22.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 3/40
19.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 4/40
16.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 2/40
15.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 5/40
13.08.2020 ~ Maldwyn ~ helppo B ~ 1/40
08.07.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo B ~ 6/47
05.07.2020 ~ Safiiritiikerin Kilpailukeskus ~ helppo B ~ 6/47
27.06.2020 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo B ~ 4/41
16.06.2020 ~ Ketola ~ helppo B ~ 2/30
15.06.2020 ~ Ketola ~ helppo B ~ 4/30
14.06.2020 ~ Ketola ~ helppo B ~ 2/30
13.06.2020 ~ Ketola ~ helppo B ~ 5/30
14.05.2020 ~ Aamun tila ~ helppo C ~ 6/40
26.07.2019 ~ Riemunkirjava ~ helppo C ~ 2/33
27.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 6/40
25.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 3/40
23.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 5/40
20.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo C ~ 5/50
20.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 2/40
17.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 4/40
14.06.2019 ~ Mörkövaara ~ helppo B ~ 1/40
13.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo C ~ 6/50
12.06.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo C ~ 6/50
19.05.2019 ~ Gestüt Helmwald ~ helppo C ~ 3/30
16.05.2019 ~ Gestüt Helmwald ~ helppo C ~ 1/30
14.05.2019 ~ Gestüt Helmwald ~ helppo BC ~ 1/30
13.05.2019 ~ Gestüt Helmwald ~ helppo C ~ 2/30
11.05.2019 ~ Gestüt Helmwald ~ helppo C ~ 1/30
09.04.2019 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 2/30
09.04.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo B ~ 4/30
04.04.2019 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 2/30
02.04.2019 ~ Hiivurin Suomenhevoset ~ helppo C ~ 2/40
01.04.2019 ~ Teilikorpi ~ helppo B ~ 1/30
29.03.2019 ~ Stall Fernweh ~ helppo B ~ 3/40
26.03.2019 ~ Stall Fernweh ~ helppo B ~ 3/40
10.03.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 2/40
09.03.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 4/40
04.03.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 3/40
27.02.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 1/40
27.02.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 3/50
24.02.2019 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 5/40
20.11.2018 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 4/50
08.11.2018 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 7/50
02.11.2017 ~ Brusque Ponies ~ helppo B ~ 4/50
27.10.2017 ~ Ristikallio ~ helppo B ~ 4/50
VSR-sijoituksia yhteensä 5 kpl
kenttä ~ 31.12.2020 ~ VSR-Cup ~ helppo ~ 1/24
koulu ~ 30.11.2020 ~ VSR-Cup ~ helppo C ~ 3/14
kenttä ~ 30.11.2020 ~ VSR-Cup ~ helppo ~ 2/9
koulu ~ 31.05.2020 ~ VSR-Cup ~ helppo C ~ 2/20
rataeste ~ 30.04.2020 ~ VSR-Cup ~ 90 cm ~ 3/51
Näyttelymenestys
NJ ~ 21.06.2020 ~ Haltiasalo ~ suomenhevosorit ~ irtoSERT (tuom. Vibaja)