virtuaalinen hahmo

Kuka hän on?

Oona on reilu kolmekymppinen irlantilais-suomalainen nainen, joka työskentelee lakimiehenä pienessä firmassa. Hänen isänsä on irlantilainen, joka tuli työn perässä Suomeen, ja hevosharrastuksensa kautta tutustui ja aikanaan rakastui tallin omistajaan. Oona onkin ollut koko ikänsä hevosten kanssa tekemisissä ja isänsä olisikin toivonut tyttärestä valmentajaa tallille, mutta hän itse halusi pitää työn ja harrastuksen erillään. Hänestä on ihanaa tehdä päivät töitä, joista todella pitää, ja viettää vapaa-aika rakkaiden hevosten kanssa. Oona on hyvin puhelias, joidenkin mielestä ehkä liiankin. Siksi hän yrittää muistaa aloittaa uudet tuttavuudet kertomalla, että hänelle saa ja pitää sanoa suoraan, jos hän ei muuten muista antaa suunvuoroa muille.

Alkukesästä 2019 Oonan vanhemmat lopettivat ratsutallinsa toiminnan ja tila siirtyi virallisesti Oonan omistukseen. Nyt Pöystilässä asustaakin naisen alati kasvava suomenhevoslauma, muutamat shettisorit sekä ja naisen lemmikit Tilda, Remes, Monni ja Ace.

Nippelitiedot

Oona on Tuiren (VRL-00345) virtuaaliminä. Voit törmätä häneen joskus myös Hopiavuoressa, koska hän vuokraa sieltä maneesia ja kenttää.